Bespaar geld met professionele Excel boekhouding

Als ondernemer ben je verplicht een boekhouding bij te houden. Veel ondernemers denken dat ze dat zelf niet kunnen en huren een (dure) accountant of boekhouder in. De gemiddelde ondernemers is al gauw €150 per maand kwijt voor simpel werk dat hij of zij met gemak zelf kan doen.

Iedere ondernemer kan zelf zijn boekhouding doen!

Als je enkele simpele instructie kunt volgen dan kan ook jij eenvoudig zelf je eigen Excel boekhouding doen. Bijna iedereen heeft standaard Microsoft Excel op zijn computer staan. Een simpel Excel boekhoudpakket is dan een mooie oplossing. Je hoeft geen dure software te kopen en je hoeft geen nieuwe software te leren kennen. Excel staat namelijk al op je computer. Een Excel boekhouding is daarom een uitstekende en goedkope oplossing. Eenvoudig mee te nemen op een USB-stick of bewaar de template in de cloud, zodat je het bestand overal kunt benaderen en bijwerken.

Een eenvoudige Excel boekhouding bespaart honderden euro’s

Gooi niet langer geld weg aan simpel werk dat je met gemak zelf kunt doen. Gebruik de rustige uren in je onderneming om even je Excel boekhouding bij te werken. Je blijft hierdoor altijd financieel up-to-date over je eigen onderneming. Je ziet direct hoe het financieel met jouw onderneming is gesteld.

Excel boekhouding screenshot

Snel aan de slag met deze unieke Excel boekhouding

Boekhouden in Excel is speciaal gemaakt voor de zelfstandige ondernemer die op een simpele manier zijn boekhouding wil doen. Aan de hand van duidelijke instructievideo’s word je wegwijs gemaakt in de Excel boekhouding. Een handige Quickstart Guide helpt je snel op weg. Ook kun je altijd terugvallen op een uitgebreide handleiding en de helpdesk.

Download gratis demo

Je kunt de Excel boekhouding zelf uitproberen door de demo aan te vragen. Je krijgt een leuke bonus waarmee je kunt uitrekenen of je nog geld tegoed hebt van de belastingdienst.

Bekijk de Excel boekhouding-templates